Чи палили ви колись?
|
|
NasXe | Дата: Середа, 22.07.2009, 22:37 | Повідомлення # 16 |
Ранг 2
Група: Новачки
Статус: Off-line
| Quote (hello-world) жував нікотинові жуйки. ліпив пластирі, чи що ще? ще є така книжка....Алана Карра вроді (чи шось типу того)...кажуть допомагає кинути.... оно мій брат по ній пробує кинуть...не знаю вийде чи нє.... Його дівчина попросила....тіпа їй не подобається як від нього смердить.....і це подіяло!!!....а вже років 4-5 палить.... і це не перший випадок...я ще такі чула...треба пропагандувати не палячих....щоб вони коханих витягували....
|
|
| |
hello-world | Дата: Середа, 22.07.2009, 22:44 | Повідомлення # 17 |
Ранг 3
Група: Активісти
| умгу, як казав микола вересень : "койтеся, бо ви того варті" )))
|
|
| |
xDEICIDEx | Дата: Четвер, 23.07.2009, 14:18 | Повідомлення # 18 |
Ранг 2
| Не помогла мне та книжка в свое время) Помог Жданов и осознание ненадобности курения))
|
|
| |
x_Gop_Stop_Boy_x | Дата: Четвер, 23.07.2009, 14:27 | Повідомлення # 19 |
Ранг 1
| hello-world, ничего не жевал и не клеил, просто перестал курить.
|
|
| |
xNIXx | Дата: Четвер, 23.07.2009, 15:44 | Повідомлення # 20 |
Ранг 4
| Quote (NasXe) ще є така книжка....Алана Карра вроді (чи шось типу того)...кажуть допомагає кинути.... Пхахахахах Ога, допомагає хДД) Мій дядько цілими днями читав цю книгу по ді.ай.вай (йому жінка скачала з Нету і роздрукувала). Щось розумів, мені цитував, я дуже раділа за нього...В результаті, він припинив палити на 3 дні, і знову зірвався.
IF YOU WANNA BE OKEY, FUCK THE SYSTEM EVERYDAY!
|
|
| |
NasXe | Дата: Четвер, 23.07.2009, 16:15 | Повідомлення # 21 |
Ранг 2
| xNIXx, а мій брат вже 16 днів вроді не палить....прінаймні так каже та то не через книгу мабуть,а через дівчину....
|
|
| |
hello-world | Дата: Четвер, 23.07.2009, 21:15 | Повідомлення # 22 |
Ранг 3
| хороша дівчина. шкода, шо вона тіко одна, а паліїв -- ого-го.
|
|
| |
hello-world | Дата: Четвер, 23.07.2009, 21:29 | Повідомлення # 23 |
Ранг 3
| Quote (NasXe) ще є така книжка....Алана Карра вроді (чи шось типу того)...кажуть допомагає кинути.... а оце спробую пропихнути мамі. а раптом? хоча я вже зневірилась
|
|
| |
NasXe | Дата: Четвер, 23.07.2009, 21:45 | Повідомлення # 24 |
Ранг 2
| hello-world, таких дівчат багато...і хлопців теж...буває таке що й хлопець змушує дівчину кинути....
|
|
| |
NasXe | Дата: Четвер, 23.07.2009, 21:46 | Повідомлення # 25 |
Ранг 2
| Quote (hello-world) а оце спробую пропихнути мамі. а раптом? хоча я вже зневірилась "попытка не пытка"
|
|
| |
xNIXx | Дата: П`ятниця, 31.07.2009, 20:18 | Повідомлення # 26 |
Ранг 4
| Quote (hello-world) а оце спробую пропихнути мамі. а раптом? хоча я вже зневірилась Оооо...у тебе теж мама палить?
|
|
| |
xNIXx | Дата: П`ятниця, 31.07.2009, 20:27 | Повідомлення # 27 |
Ранг 4
| Quote (NasXe) буває таке що й хлопець змушує дівчину кинути.... Щось такого поки не спостерігала Знаю історії не примушення хлопця на дівчину кинути палити, а просто коли дівчина постійно ховається від хлопця щоб посмалити
|
|
| |
hello-world | Дата: П`ятниця, 31.07.2009, 23:24 | Повідомлення # 28 |
Ранг 3
| а бувають і прикріші випадки- хлопчик намагається нав*язати дівчинці цю звичку. А наївні і закохані дівчатка ведуться. Ех, бідні створіннячка. З деякими моїми знайомими за шкільних часів траплялось таке.
|
|
| |
NasXe | Дата: Субота, 01.08.2009, 13:46 | Повідомлення # 29 |
Ранг 2
| Quote (hello-world) а бувають і прикріші випадки- хлопчик намагається нав*язати дівчинці цю звичку. А наївні і закохані дівчатка ведуться. Ех, бідні створіннячка. З деякими моїми знайомими за шкільних часів траплялось таке. самий популярний випадок а ще дуже часто трапляється що дівчина починає палити щоб виглядати класною і сподобатися якомусь хлопцю(який тож звичайно палить)...... а потім - пройшла любов,завялі помідори,залишилась звичка на все життя....
|
|
| |
xDEICIDEx | Дата: Понеділок, 03.08.2009, 14:05 | Повідомлення # 30 |
Ранг 2
| Quote (NasXe) а ще дуже часто трапляється що дівчина починає палити щоб виглядати класною і сподобатися якомусь хлопцю(який тож звичайно палить)...... cigar Ну не все конечн... часть девушек наоборот парней отговаривают от курения, но это малый процент(( И в своем окружении у девушек уже как у парней - курево и пиво стандарт.. Quote (NasXe) пройшла любов,завялі помідори,залишилась звичка на все життя.... blahblah И импотенция у парня.. тоже кое-что завяло хДД
|
|
| |